Kassaskåp

Brandsäkert kassaskåp

 


-

Sverigeskåpet XL, KPD 110E


För Dig som behöver mer utrymme än i Sverigeskåpet L.
Sverigeskåpet XL är ett kassaskåp / dokumentskåp brandklassat i 120P enligt Nordisk Standard och testat av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Det här är en nivå som krävs av stat och kommun.
Låskolvar i fram- och bakkant och dessutom uppe och nere på dörren gör detta brandsäkra kassaskåp svårt att forcera. Går man på med verktyg så finns ett inslagsskydd som gör att skåpet går i baklås. En automatisk dörrstängning s.k. "slam action" gör att skåpet går i lås när man stänger dörren. Invändigt finns dessutom en låsbar låda för något som känns extra viktigt att skydda.
En snygg gråbegie kulör gör att kassaskåpet passar i de flesta miljöer.
Sverigeskåpet XL levereras med ett driftsäkert elektroniskt kodlås som driva av 4 st. 1,5 voltsbatterier. Batterierna räcker i c:a 1 år och låset har en batterivarning. Första omgången batterier medföljer.
Du programerar enkelt in din personliga kod. Svensk bruksanvisning. Rymmer 14 pärmar och levereras med 2 st. flyttbara hyllor.

brandsäkert kassaskåp
I Sverigeskåpet XL förvarar Du Dina viktiga dokument och ovärderliga fotografier på far, mor, barn, släkt och vänner. Lås in passen och flytta smycken och andra värdesaker från byrålådan till Sverigeskåpet XL. Du vet bäst själv vad Du skall ha inlåst och skyddat.

Yttermått HxBxD 1034 x 610 x 630 Innermått HxBxD 850 x 430 x 376 Vikt 260 kg. Volym 137 liter.

brandsäkra kassaskåp
Pris inklusive moms och frakt till dörren8720 :-Komplettera med en Datamediainsats, DD 12


Insatsen är brandklassad för placering i ett brandklassat skåp. I Sverigeskåpet XL ger den ett brandskydd som är klassat i 120 Diskette enligt den Nordiska Standarden NT Fire 017, testad och certifierad av Statens Provnings och Forskningsinstitut. DD 12 rymmer 52 st. Cd-skivor, 80 st. DAT-band eller 20 st. DLT-band och tar plats som 4 pärmar i skåpet.

Yttermått HxBxD 345 x 240 x 320 Innermått HxBxD 269 x 164 x 246 Volym 8 liter Vikt 8 kg.Pris inklusive moms och frakt till dörren (monterad i Sverigeskåpet XL) 3995 :-