Kassaskåp

Brandsäkert kassaskåp

 


-

Sverigeskåpet Large


För Dig som behöver mer utrymme än i Sverigeskåpet.
Sverigeskåpet Large är ett kassaskåp / dokumentskåp brandklassat i 120P enligt Nordisk Standard och testat av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Det här är en nivå som krävs av stat och kommun.
Låskolvar i fram- och bakkant och dessutom uppe och nere på dörren gör detta brandsäkra kassaskåp svårt att forcera. Går man på med verktyg så finns ett inslagsskydd som gör att skåpet går i baklås. En automatisk dörrstängning s.k. "slam action" gör att skåpet går i lås när man stänger dörren. Invändigt finns dessutom en låsbar låda för något som känns extra viktigt att skydda.
En snygg gråbegie kulör gör att kassaskåpet passar i de flesta miljöer.
Sverigeskåpet Large levereras med ett driftsäkert elektroniskt kodlås som driva av 4 st. 1,5 voltsbatterier. Batterierna räcker i c:a 1 år och låset har en batterivarning. Första omgången batterier medföljer.
Du programerar enkelt in din personliga kod. Svensk bruksanvisning.
Rymmer 7 pärmar.
I Sverigeskåpet Large förvarar Du Dina viktiga dokument och ovärderliga fotografier på far, mor, barn, släkt och vänner. Lås in passen och flytta smycken och andra värdesaker från byrålådan till Sverigeskåpet L. Du vet bäst själv vad Du skall ha inlåst och skyddat.

Yttermått: 634x610x630 Innermått: 450x430x376 Vikt: 176 kg Volym: 73 liter

Pris inklusive moms och frakt till dörren6815 :-Komplettera med en Datamediainsats, DD 12


Insatsen är brandklassad för placering i ett brandklassat skåp. I Sverigeskåpet L ger den ett brandskydd som är klassat i 120 Diskette enligt den Nordiska Standarden NT Fire 017, testad och certifierad av Statens Provnings och Forskningsinstitut. DD 12 rymmer 52 st. Cd-skivor, 80 st. DAT-band eller 20 st. DLT-band och tar plats som 4 pärmar i skåpet.

Yttermått HxBxD 345 x 240 x 320 Innermått HxBxD 269 x 164 x 246 Volym 8 liter Vikt 8 kg.Pris inklusive moms och frakt till dörren (monterad i Sverigeskåpet L) 3995 :-